Купуйте в магазині Київстар та отримаєте подарок !!!

Київстар

Купуйте в магазині Київстар за ціною 2999 грн і отримаєте скло в подарок !!!

Опис: SAMSUNG J320H / DS Galaxy J3 2016 Duos (black)

Стильний смартфон Galaxy J3 від компанії Samsung має витончений дизайн і Мошни характеристики за доступною ціною.

Смартфон Galaxy J3 має тонкий корпус з плавними заокругленими переходами. Товщина корпусу складає всього 7,9 мм, що дозволяє носить смартфон в кишені або в сумочці.

в компактному смартфоні компанія Samsung встановила великий 5 "Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів. Цей дисплей чудово передає всі вето з картинки або фотографії дилему їх соковитими і яскравими.

В Samsung Galaxy J3 установленая сильна 8 мегапіксельна камера що в змозі замінити звичайну мильницю (портативну камеру). Також смартфон має фронтальну 5 мегапіксільную камеру для селф знімків.

Смартфон оснащений швидкими чотирьохядерним процесором Spreadtrum SC8830. Кожне ядро ​​має частоту 1.2 ГГц, що дозволяє пристрою забезпечувати стабільну роботу '' важких '' іграшок та інших ресурсоемкими програм. Додатковий графічний процесор також підвищує загальну продуктивність пристрою.

Смартфон має об'єм внутрішньої пам'яті 8 Гб. Власник пристрою може встановити на телефон скільки завгодно програм і додатків, або ж може завантажити на телефон безліч розважальних файлів. Також виробник смартфона передбачив можливість збільшення пам'яті з помощю карт пам'яті micro SD об'ємом до 128 Гб. Оперативна пам'ять, об'ємом 1,5 Гб забезпечить швидку, стабільну роботу встановлених додатків і НЕ дозволить смартфона '' повиснуть '' в найвідповідальніший момент.

Також телефон має сильну акумуляторну батарею. Акумулятор має обсяг 2600 мАч він розрахований на тривалу, активне використання смартфона. При нормально використанні телефону не потребує додаткової зарядці в течение декількох днів.

11.04.2018