DEPO't center запрошує: в Черкаси їде «Контролер»!

DEPO't center

DEPO"t center запрошує містян!

«Контролер» їде до Черкас з юридичними експрес-консультаціями!У суботу, 26 жовтня об 11:00, ведучий програми «Контролер» на каналі «Україна» Ярослав Куц зі своєю командою експертів з правових питань приїде до Черкас з безкоштовними юридичними експрес-консультаціями.

В ТРЦ DEPO't center (2 поверх, за адресою бул. Тараса Шевченка, 385) Телеканал Україна облаштує спеціальну зону, де кожен охочий зможе поділитися своїми проблеми з професійними юристами та отримати ефективні поради з їх вирішення.

Команда проєкту на чолі з ведучим, досвідченим юристом Ярославом Куцом чекатиме мешканців Черкас, яких непокоїть робота чиновників,не влаштовують житлово-комунальні послуги чи які стали жертвами шахраїв,аби вислухати їх і надати якісний алгоритм з розв’язання складних ситуацій.Також відвідувачі зможуть залишити заяви-звернення, які команда проєкту розгляне детальніше.

Найрезонансніші історії покажуть в ефірі програми.

«Особисто я, як і завжди, очікую гарного живого спілкування з глядачами нашої програми. Я очікую різних запитань і можливості надати максимум кваліфікованої юридичної допомоги. Я очікую наших глядачів, які зможуть поділитися своїм баченням і побажаннями щодо всього, що робить наша команда», - розказав Ярослав Куц.

Запрошуємо всіх черкащан — приходьте, запитуйте та отримуйте відповіді на найбільш болючі питання!

19.10.2019